Väck varumärket till liv och gör kunder till trogna efterföljare

Be you.

Hitta din position på marknaden genom att tydligt kommunisera vad som gör ditt varumärke unikt, på BrandAlive Workshop

Idag kommer varumärkens största konkurrenshot och möjligheter inte från kategorier, utan från breda arenor definierade av mänsklig motivation och befolkade av olika aktörer.

Även om du har den bästa produkten på marknaden, kommer konkurrentens produkt att vinna, om de kommunicerar tydligare.

Det är ett faktum – företag som bygger en varumärkesstrategi med ett kristallklart budskap, når framgång på marknaden. Under BrandAlive onsite workshop får du, på 48 timmar, den bästa, tänkbara starten, samt coachning i realtid, så att du får rätt inriktning för din verksamhet. 

Få coachning och feedback på ditt budskap från experter på UNIKAST

Skapa de 9 statements du behöver för att öka ditt varumärkes närvaro

Få tillgång till onsite-sessioner från erfarna coacher, och börja din brandbuildingresa!

Påbörja resan med att förtydliga ditt varumärke, under endast två heldagar timmar, och känn dig trygg i att du är på rätt väg

Skapa en brand funnel som omgående kommer att öka intäkterna

Gör allt detta i era lokaler eller på neutral plats

Väck varumärket till liv, skapa en varumärkesstrategi som fungerar, och få onsite handledning från våra UNIKAST-experter.

I registreringen ingår:

Inledning från våra huvudtalare

Digitala arbetsböcker och brandskript fulla med exempel på statements och kommunikationsexempel

Det är dags att väcka varumärket till liv

registrera dig till workshoppen

tydliggör ditt budskap, och skapa din brand funnel

SKAPA en varumärkesstrategi som fungerar

Hur vet du om ditt budskap är rätt?

Få omedelbar feedback.

Efter två dagars workshop vet du att du är på rätt väg

Äntligen kan du känna dig säker på din brand persona, din kundpersona och din varumärkesstrategi

Lämna workshopen med en plan som du omedelbart kan genomföra

Sharif Abdullahi, Kaaba AB

Grym Workshop-upplevelse! Jag var med på UNIKAST BrandAlive Workshop nyligen och den var så mycket bättre än jag trott. Workshopen gjorde det enkelt att förstå vad varumärke är och vad det handlar om. Det var som att få klara och tydliga svar på alla mina frågor. Workshopen utmanade mig och fick mig att tänka på nya sätt. Jag fick lära mig så mycket om mitt eget varumärke och hur jag kan få det att växa. Peter som ledde workshopen var jättebra och visade respekt för alla deltagare, oavsett bakgrund. Det bästa med workshopen var att den gjorde hela processen kortare. Jag fick konkreta tips och råd som hjälpte mig att komma igång snabbt. Det gjorde att jag inte skjöt upp saker och det sparade både tid och stress. Till slut vill jag säga att jag kan verkligen rekommendera workshopen. Om du vill förstå mer om ditt varumärke och få inspiration, så är det här rätt workshop för dig. Det är lärorikt och inspirerande.

FAQs

Här postar vi svaren på de frågor som med jämna mellanrum kommer in till oss. 

BrandAlive är en onsite workshop, och hålls under två heldagar mellan 10:00-16:00. När du deltar, kommer du att väcka ditt varumärke till liv, och göra dina kunder till trogna efterföljare.  

Du får du en coach som hjälper dig att göra ditt varför renare och klarare genom att skapa ett brandskript. Du kommer också, att på ett tydligare sätt differentiera varumärket, och mejsla fram vad som gör det unikt, och hur du ska positionera dig i dina kunders medvetanden, för att nå genom bruset och vinna över konkurrensen. 

Du kommer bl a att jobba igenom din brand persona, och formulera mission och vision statement, så att både du och dina anställda vet varför ni gör det ni gör, och vart ni är på väg. 

Det ger dig formuleringar du kan använda i all din marknadsföring och varmärkesidentitet: – på hemsida, i leadgenerering, emails, broschyrer, nyhetsbrev, så att verksamheten får rätt inriktning. 

Tänk om de formuleringar och fraser du använder på din webbsida kan bli ännu bättre och tydligare, och det kan få fler kunder att älska ditt varumärke. Du kommer aldrig att kunna få svar på det om du inte faktiskt tillbringar tid med en av våra coacher.

Har du inte redan anmält dig och din organisation till vår BrandAlive workshop – gör det idag, här nedanför.

Vi ses snart. Då blir du intruducerad till en coach som hjälper dig att göra ditt budskap glasklart, förändra ditt liv, och viktigast av allt – hjälpa dig att väcka ditt varumärke till liv, så att fler kunder börjar följa dig och bli ambassadörer för ditt varumärke.

Du väljer det alternativet när du fyller i registreringsformuläret nedan. Det kostar SEK990 och bokas efter inkommen registrering.

Program
Dag 1 och 2

09:45

10:00

12:00

14:00

16:00

Eventet öppnar

Workshoppen börjar

Lunch 45 min

Kaffepaus 20 min

Dagen avslutas

Det här ingår i en heldags workshop:

Föreläsningar

Coaching

Gruppsessioner

BrandAlive ramverk

Arbetsbok

Ramverksguide med Brandskript-mall skickas i samband med registrering

Värde: SEK49,990

VI HAR PREMIÄR!

Bli referenskund, och nyttja våra tjänster kostnadsfritt En Månad, utan begränsning

UNIKAST är en start-up sedan februari 2023. Vi besitter inbördes mångårig erfarenhet inom respektive område, och har något unikt och värdefullt att ge. Nu är det upp till bevis. Därför erbjuder vi dig som vill hjälpa oss framåt, att bli referenskund mot att kostnadsfritt nyttja våra tjänster under 30 sammanhängande dagar fram till månadsskiftet september/oktober 2023. Du förbinder dig inte till någonting mer än att skriva en recension samt stå som referens för de tjänster du använt under testperioden. Ansökan gör du i formuläret nedan, senast under maj-juni. Din testperiod kan du däremot börja omgående. Välj “Ja” på “Bli referenskund” och fyll i dina uppgifter, så tar vi kontakt med dig. 

Små, medium, stora bolag/Organisationer

ONSITE workshop

en registrering

Mikrobolag

ONSITE workshop

en registrering

Startups, Ideella organisationer/Stiftelser

ONSITE workshop

en registrering

17,990.-

11,990.-

5,990.-

Betalalternativ

Faktura på 10 eller 30 dagar

Upptill 12 månadsbetalningar

BESTÄLL HÄR

BRAND