Förtydliga budskapet så fler kunder connectar

Skapa ett tydligt budskap och en marknadsplan i sju steg
för ditt varumärke, på HeroBrand workshop

on-site workshop och coaching 

DÄR DU NÅR RÄTT RESULTAT

Även om du har den bästa produkten på marknaden, kommer du att förlora mot en konkurrents sämre produkt, om de kommunicerar tydligare.

Det är ett faktum – företag som förtydligar sitt budskap och bygger en säljtratt, frodas på marknaden. Under HeroBrand onsite Workshop  får du både och gjort på 48 timmar, samt  coachning i realtid, så att du styr verksamheten åt rätt håll.

Få coachning och feedback på ditt budskap från experter på UNIKAST

Skapa de 7 budskapen du behöver för att öka intäkterna i din verksamhet

Få tillgång till livesessioner från erfarna coacher, och börja din marketingresa med oss!

Förtydliga din marknadsföring under endast två heldagar, och känn dig trygg i att du är på rätt väg

Skapa en 5-delad säljtratt som kommer att öka intäkterna, nu

Gör allt detta i era lokaler eller på neutral plats

Förtydliga ditt budskap, skapa en marknadsplan som fungerar och få onsite handledning från våra UNIKAST-experter.

I registreringen ingår:

Inledning från våra huvudtalare

Digitala arbetsböcker och Brandskript fulla med exempel på statements och kommunikationsexempel. 

Det är dags att väcka varumärket till liv

registrera dig till workshoppen

tydliggör ditt budskap, och skapa din market funnel

BYGG en marknadsstrategi som fungerar

Hur vet du om ditt budskap är rätt?
Få realtidscoaching.

Få omedelbar feedback 

Efter två dagars workshop vet du att du är på rätt väg

Äntligen kan du känna dig säker på ditt budskap, din webbplats, dina e-postmeddelanden och  din varumärkesstrategi

Lämna dagen med en plan som du omedelbart kan genomföra

Caroline P

Det här var häftigt häftigt häftigt. Under mina 25+ år som marknadsförare har jag lärt mig mer på 2 dagar än under mina år i branschen.

Tryggve A

Efter att ha deltagit i en heldags Unikast workshop, och åkt därifrån med ett färdigt brandskript, implementerade vi ramverket i verksamheten, såväl som på vår webbplats, i våra digitala och e-postmarknadsföringskampanjer. Jag överdriver inte när jag säger att vi såg omedelbara resultat. För ett år sedan hoppades vårt byggföretag för specialanpassade bostäder att kunna lägga ett nytt projekt i pipelinen innan vi slutför det pågående jobbet för att förhindra en paus i arbetet. Idag är kalendern är fullproppad med arbete och vi slår in på ett nytt projekt varannan vecka under de kommande tre månaderna. Grädden på moset har varit vår förmåga att spendera mindre på betald reklam, och vår leadgenerering genom organisk kommunikation producerar en större volym av högre kvalitet, vilket innebär en bråkdel av kostnaden.

Carl K

Att delta i workshoppen om brand building har länge funnits på att göra-listan, men jag hade inte möjlighet förrän nu. När luckan uppstod, var det ett lätt ja. Gruppsessionerna var den absolut bästa delen, men hela workshoppen var otroligt bra.

FAQs

Här postar vi svaren på de frågor som med jämna mellanrum kommer in till oss. 

HeroBrand är en onsite workshop, och hålls under två heldagar mellan 10:00-16:00. När du deltar, kommer du att väcka ditt varumärke till liv, och göra dina kunder till trogna efterföljare.  

Du får du en coach som hjälper dig att göra varumärkets varför renare och klarare genom att skapa ett brandscript. Du kommer också, att på ett tydligare sätt differentiera det, och mejsla fram vad som gör varumärket unikt, och hur du ska positionera det i dina kunders medvetanden, för att nå genom bruset och vinna över konkurrensen. 

Du kommer bl a att jobba igenom varumärkets brand persona, och formulera mission och vision statement, så att både du och dina anställda vet varför ni gör det ni gör, och vart ni är på väg. 

Det ger dig formuleringar du kan använda i all din marknadsföring och varmärkesidentitet: – på hemsida, i leadgenerering, emails, broschyrer, nyhetsbrev, så att du kommer rätt. 

Tänk om de formuleringar och fraser du använder på din webbsida kan bli ännu bättre och tydligare, och det kan få fler kunder att älska ditt varumärke. Du kommer aldrig att kunna få svar på det om du inte faktiskt tillbringar tid med en av våra coacher. Det här är din möjlighet.

Har du inte redan anmält dig och din organisation till vår HeroBrand Workshop – gör det idag, här nedanför.

Vi ses snart. Då blir du intruducerad till en coach som hjälper dig att göra ditt budskap glasklart, förändra din tillvaro, och viktigast av allt – hjälpa dig att väcka ditt varumärke till liv, så att fler kunder börjar följa dig och bli ambassadörer för ditt varumärke.

Du väljer det alternativet när du fyller i registreringsformuläret nedan. Det kostar SEK990 och bokas i efter inkommen registrering.

Program

Dag 1 och 2

09:45

10:00

12:00

14:00

16:00

Eventet öppnar

Workshoppen börjar

Lunch 45 min

Kaffepaus 20 min

Dagen avslutas

Det här ingår i två heldagars workshop:

Föreläsningar

Coaching

Gruppsessioner

HeroBrand ramverk

Arbetsbok

Ramverksguide med Brandskript-mall skickas i samband med registrering

Fler leads, fler prospekt, fler kunder och fler affärer

Värde: SEK49,990

VI HAR PREMIÄR!

bli referenskund, Och nyttja våra tjänster Kostnadsfritt En Månad, utan begränsning

UNIKAST är en start-up sedan februari 2023. Vi besitter inbördes mångårig erfarenhet inom respektive område, och har något unikt och värdefullt att ge. Nu är det upp till bevis. Därför erbjuder vi dig som vill hjälpa oss framåt, att bli referenskund mot att kostnadsfritt nyttja våra tjänster under 30 sammanhängande dagar fram till månadsskiftet september/oktober 2023. Du förbinder dig inte till någonting mer än att skriva en recension samt stå som referens för de tjänster du använt under testperioden. Ansökan gör du i formuläret nedan, senast under maj-juni. Din testperiod kan du däremot börja omgående. Välj “Ja” på “Bli referenskund” och fyll i dina uppgifter, så tar vi kontakt med dig. 

Små, Medium, Stora Bolag/Organisationer

ONSITE workshop

en registrering

Mikrobolag

ONSITE workshop

en registrering

Startups, Ideella organisationer/Stiftelser

ONSITE workshop

en registrering

17,990.-

11,990.-

5,990.-

Betalalternativ

Faktura på 10 eller 30 dagar

Upptill 12 månadsbetalningar

BESTÄLL HÄR

BRAND